Happy clients


Mireille:

"Een aantal jaar terug had ik ontzettende last van een slijmbeursontsteking in mijn heup. Heel zeurderige pijn. Ik had al een cortisol injectie gehad en zes weken fysiotherapie. Het werd wel minder, maar het ging nooit helemaal weg en het kwam steeds terug. Totdat ik bij Danielle terecht kwam.

Na drie acupunctuurbehandelingen, met steeds een week ertussen, was de pijn weg. En het bleef ook weg!

Later had ik een tennisarm door het schilderen van mijn huis en ben ik niet eens meer naar de huisarts gegaan. Wéér was ik er met een paar behandelingen vanaf. Ik voel dat het werkt... heel bijzonder!!

Als ik iets mankeer maak ik eerst een afspraak bij AcuHealth!"

 

 

Miriam:

"De manier waarop Danielle behandelt vind ik erg prettig. Ik voel me erg op mijn gemak en ze kijkt verder dan de meeste acupuncturisten die ik heb gehad. Ik heb nogal wat verschillende klachten en iedere keer verbaast ze me met weer iets nieuws wat ze heeft geleerd en toepast. 

Ik gun iedereen een acupuncturist als Danielle!"

 

Eva:

"Ook al ben ik het gewend om met naalden te werken vanwege mijn vak en heb ik een aardige verzameling tattoos, moet ik toch toegeven dat ik het best spannend vond om een acupunctuur behandeling te ondergaan voor de klachten van mijn golfarm. Na kennis te hebben gemaakt met Danielle was ik al wat meer op mijn gemak.

Op de behandelbank kreeg ik gelijk een naadje in mijn oor met de boodschap "daar word je wat relaxed van". Oké, die voelde ik niet en inderdaad merk ik dat ik wat meer zen word.

Deskundig worden er meridianen afgetast en her en der naaldjes in mijn huid gestoken. Pijnlijk? Nee. Eng? Nee ook niet. Het ziet er wel apart uit en ik was natuurlijk erg benieuwd naar de werking. 

Op maandag was de pijn van mijn golfarm een dikke 10 te noemen, op dinsdag na de fysiotherapeut een 8 en na de behandeling op donderdag door Danielle een 2.

Opmerkelijk en absoluut voor herhaling vatbaar! Ik raad het dus zeker aan om bij klachten ook voor acupunctuur te kiezen bij AcuHealth".

 

Winnifred:

"Ik kom al jaren bij Danielle voor mijn hooikoorts. Sinds ik bij haar ben hoef ik geen hooikoorts medicijnen meer te gebruiken en kom ik de seizoenen goed door. Ik laat mezelf het hele jaar door behandelen met acupunctuur omdat Danielle ook mijn overgangsklachten en tinnitus behandelt. Haar kennis houdt ze up to date en nieuwe technieken laat ik haar graag op mij toepassen.

Na elke behandeling kan ik er weer een tijdje tegen."

 

Remo: 

"Het is altijd weer heerlijk om met acupunctuur behandeld te worden. De naalden voel ik niet eens en de combinatie met de bindweefsels losmaken d.m.v. cupping werkt heel ontspannend.

Eerder heb ik behandelingen gehad voor schouder- en nekklachten, dat heeft ook erg goed geholpen.

Ik kom al jaren bij AcuHealth en wil dat ook zeker blijven doen!"

Esther:

"Al heel wat jaren kom ik voor verschillende klachten bij AcuHealth.  De behandelingen van Danielle ervaar ik als zeer prettig en ik heb er veel baat bij.

Haar kennis is groot en breidt zich nog steeds uit. Danielle luistert goed naar wat je aangeeft om zo de juiste behandeling te kunnen geven. 

Ik kan me geen betere en fijnere acupuncturist wensen!"

Bernadette: 

"Ik lig altijd zo lekker bij Danielle. Na een gesprekje en de polsdiagnose ga ik uitgestrekt op een verwarmde behandeltafel ontspannen. Ik krijg wat kleine naaldjes in mijn lijf en daarna begint ze met meer 'Hokus Pokus' ;-)

Met een stemvork raakt ze o.a. mijn voeten aan. Soms krijg ik wat edelsteentjes op mijn lijf of een paar extra kneepjes van haar handen. En een warmtelamp op lastige delen van mijn  lichaam.  

Een uurtje verwennerij dus, zo'n behandeling bij Danielle! 

Wat het me oplevert? Ik heb ME/CVS en ben 70 jaar, dus ik heb geregeld allerlei zwakke plekken. De acupunctuurbehandelingen bieden meestal geen directe verlichting van alle pijnen, maar het vergroot wel mijn zelfhelend vermogen. Uiteindelijk herstel ik steeds wel weer. 

Dat geeft weer vertrouwen in mijn eigen lichaam en dat is heel fijn."